Limari i vodoinstalateri

Sukladno Statutu Udruženja obrtnika grada Zagreba jedna od 38. strukovnih sekcija je i Sekcija limara i vodoinstalatera, koja broji oko 150 aktivnih članova. Članovi Sekcije su svi obrtnici koji imaju registriranu navedenu djelatnost na području Grada Zagreba. Vodoinstalateri pružaju usluge od sitnih popravaka sanitarnih armatura i instalacija vode, zamjene starih dotrajalih instalacija novima, hitnih intervencija od 0-24 sata, sve do izvedbe zahtjevnih vodovodnih instalacija na novogradnjama od najsuvremenijih materijala te priključivanje istih na gradsku vodovodnu mrežu. Limari pružaju usluge izrade i montaže raznih elemenata od svih vrsta limova kao i izradom limene galanterije za široku primjenu. Najveći dio limarske struke odnosi se na izradu i montažu građevinske limarije u što ulaze svi opšavi na krovovima, oluci, pokrovi, kao i sve vrste dimovodnih kanala.

Poslovodni odbor

  • BRANKO STRIČAK, pročelnik
  • NIKOLA RIČKOVIĆ, tajnik
  • TIHOMIR ADAM, član
  • ROBERT DUNAJ, član
  • IVICA OBAJDIN, član

Novosti

Novosti

Limari i vodoinstalateri spremni za 2. Zagrebački obrtnički sajam

Na sastanku Sekcije limara i vodoinstalatera održanom 05. travnja 2017. godine prva tema je bila prezentacija struke učenicima osnovnih škola na 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu. Još jednom je potvrđena tema prezentacije  i to posebno za struku limara i posebno za struku vodoinstalatera te definiran raspored dežurstva  članova sekcije.

Novosti

Informacije o potporama Grada i organizaciji 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma

Grad Zagreb ovih dana je objavio natječaja za  dodjelu potpora za očuvanje i razvoj  tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti rečeno je sinoć na sastanku limara i vodoinstalatera. Najviši pojedinačni iznos potpore može iznositi 30.000,00 kuna godišnje, a najniži 10.000,00 kuna. Natječaj je raspisan 13. veljače 2017. i otvoren je 30 dana tj. do 15. ožujka 2017.

I ove godine Sekcija će se aktivno uključiti u organizaciju Zagrebačkog obrtničkog sajma kako bi učenicima osnovnih škola prezentirala zanimanje, a time povećala i interes za upis.

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije limara i vodoinstalatera

Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prvi u ovoj godini sastanak Sekcije limara i vodoinstalatera koji će se održati

16. veljače  / četvrtak /  2017. godine s početkom u 18.00 sati
u Udruženju obrtnika, I.kat

Za sastanak je predložen slijedeći

D n e v n i   r e d:

Novosti

Sastanak sekcije limara i vodoinstalatera

Na sastanku Sekcije limara i vodoinstalatera koji je održan 04.04.2016.godine članovi su raspravljali o problemi s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju svojih obrta. Prisutni su izrazili nezadovoljstvo slabom informiranošću o mogućnosti apliciranja na EU fondove kojima bi unaprijedili ili proširili svoje poslovanje, te nabavili opremu.  Kao velike probleme istaknuli su problem nelojalne konkurencije, visoke poreze i doprinose, plaćanje rtv pretplate za vozila i poslovne prostore i  problem ulaska vozila u pješačku zonu.

Novosti

Održan sastanak Sekcije limara i vodoinstalatera

Članovi Sekcije limara i vodoinstalatera aktivno će se uključiti u organizaciju Zagrebačkog obrtničkog sajma zaključeno je na sinoć održanom sastanku Sekcije.

Novim propisi i obveze o zbrinjavanju otpada

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije limara i vodoinstalatera

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija limara i vodoinstalatera
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                           Zagreb, 09.03.2016.
                                                                                                                            Br.: 01-174/2016

Poštovane kolege,

Stranice