Krojači

Poslovodni odbor

  • DORA RUBIĆ, pročelnica
  • DAMIR BANOVEC,zamjenik pročelnice
  • TOMISLAV KUNA, tajnik
  • MIRZA ŠABIĆ, član
  • JADRANKA PONGRAC, član
  • JASNA ŠTIH KAPETANIĆ, član
  • KREŠIMIR STOLNIK, član

Novosti

Novosti

Krojači o potporama Grada Zagreba, obvezama paušalista i aktivnostima u 2017. godini

Na sastanku Sekcije krojača koji je održan 20. veljače 2017. godine prisutni članovi iskazali su interes za pojašnjenjem i rješavanjem problema s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju te novim zakonskim obvezama.

Uvodno je Dora Rubić, pročelnica Sekcije prezentirala plan rada Sekcije u 2017. godini.

Damir Židanić, pročelnik Sekcije intelektualnih usluga i vlasnik knjigovodstvenog obrta "Ines" podsjetio je na zakonske odredbe paušalista za uvođenje fiskalne blagajne kao i o promjenama u poreznim propisima vezano uz obvezne doprinose.

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije krojača

Poštovane kolege i kolegice,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prvi u ovoj godini sastanak Sekcije krojača koji će se održati u
ponedjeljak, 20. veljače 2017. godine, s početkom u 18.30 h, 
u svečanoj dvorani Udruženja,Trg Mažuranića 13

Novosti

Dora Rubić pročelnica Sekcije krojača

Dora Rubić vodit će Sekciju krojača do kraja mandata 2014.-2018 , odlučili su to krojači na sastanku Sekcije održanom 8. studenog ove godine. Zamjenik će joj biti dosadašnji pročelnik D.Banovec, a na dužnost tajnika umjesto gđe. Silvije Tržec izabran je Tomislav Kuna. U Poslovnom odboru Sekcije kao članovi ostaju Mirza Šabić,  Jasna Štih Kapetanić, Jadranka Pongrac i Krešimir Stolnik.
Dosadašnjem pročelniku Damiru Banovecu, koji je razrješenje zatražio na osobni zahtjev, Sekcija je zahvalila na svemu što je učinio  prijašnjim godinama svoga mandata.

Poziv na sastanak

IZBORI: Sekcija krznara, Sekcija kišobranara i Sekcija klobučara i kapara

Udruženje obrtnika grada Zagreba

SEKCIJA KRZNARA

SEKCIJA KIŠOBRANARA

SEKCIJA KLOBUČARA I KAPARA

Trg Mažuranića 13
tel 48 77 888, fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 14.01.2015.

Br.:01- 28/2015

ČLANOVIMA SEKCIJA

Poštovani kolege,

Novosti

Damir Banovec novi-stari pročelnik Sekcije krojača

Damir Banovec ostaje pročelnik Sekcije krojača i naredne četiri godine. Zamjenik će mu biti Mirza Šabić, a na dužnost tajnika izabrana je Silvija Tržec, dosadašnja zamjenica pročelnika. U Poslovni odbor Sekcije kao članovi ulaze Jasna Štih Kapetanić, dosadašnja tajnica Jadranka Pongrac i dvoje aktualnih članova - Dora Rubić i Krešimir Stolnik. Pridruženi član bit će Branka Jengić, predsjednica revijskog odbora.

Novosti

FISKALIZACIJA: VIPnet, Birokor, Digitron

Aktualna tema primjene Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom promijenila je najavljeni dnevni red Sekcije krojača, krznara, klobučara i kapara, kišobranara. Izvješće o radu zamijenile su prezentacije ponuda usluga i opreme za fiskalizaciju. Također obrtnici su mogli čuti kakve poticaje nudi Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ), predstavila ih je Ljiljana Špoljarić, voditeljica Odsjeka mjera aktivne politike zapošljavanja.