Kozmetičari

Posao kozmetičara podrazumijeva stalno učenje i napredovanje jer baviti se kozmetikom znači pratiti razvoj medicine,biokemije, kozmetologije, farmakologije, biologije i ostalih znanosti. Ubrzan ritam života zahtjeva konstantnu njegu lica i tijela pa su tretmani i stručni savjeti kozmetičara neophodni u cilju održavanja zdrave kože lica i tijela, uljepšavanja i uklanjanja estetskih nedostataka lica i noktiju, te podizanja samosvijesti i radne sposobnosti klijenata. U cilju promocije struke i razvijanja natjecateljskog duha jednom godišnje sekcija kozmetičara organizira županijsko natjecanje u make up-u i nail artu pod nazivom „Zlatni ruž“ u kategorijama seniora i učenika. U novouređenom praktikumu za kozmetičare na Trgu Mažuranića 13 održavaju se brojni stručni seminari, predavanja, prezentacije, radionice, te pripreme za majstorske ispite. Poštovani posjetitelji, ovaj portal je napravljen zbog Vas. Dobro nam došli!

Poslovodni odbor

  • ANTONIJA TRETINJAK, pročelnica
  • VALERIJA ŠTOKIĆ, zamjenica pročelnice
  • RENATA ŠMIDA, tajnica
  • MARINA GJOPAR, član
  • GROZDANA KOZJAK, član
  • KSENIJA LOVINČIĆ, član
  • NATALIJA PRIMORAC UDOVIČIĆ, član

Novosti

Novosti

Dodir Pariza – sajam kojem se zagrebački kozmetičari i frizeri rado vraćaju

U organizaciji Sekcije kozmetičara 50 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 30. Međunarodni sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja u Beogradu.
Na 14.500 m2 izložbenog prostora mogli su se  pronaći vrhunski profesionalni  brendovi za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre, ordinacije i do 70% jeftinije. Posjetitelji su mogli prisustvovati na  vrhunskim predavanjim i prezentacijama uz  nastupe brojnih beauty terapeuta i frizera.

Novosti

Održana edukacija masaže lica

S ciljem nastavka edukacije članova Sekcije kozmetičara,   23. i 24. svibnja 2017. godine u edukacijskom centru za kozmetičare održana je izuzetno uspješna edukacija  masaže lica pod vodstvom gđe Lajle kružić vl. kozmetičkog salona "Lajla".

Kroz dva dana trajanja edukacije desetak članica učile su tri izuzetno važne  tehnike koje dopunjuju svako znanje o tehnikama masaže. Tijekom edukacije korišteni su Darphin proizvodi.

Novosti

POZIV za sastanak Sekcije kozmetičara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA KOZMETIČARA
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                                              Zagreb, 12.05.2017.    Br.: 01- 419/2017 

                                                                                                                                   

Novosti

Održana prezentacija KUO´S kozmetike

U organizaciji Sekcije kozmetičara 10. travnja 2017. u  kozmetičkom praktikumu  UOGZ  za članice Sekcije održana je prezentacija KUO´S kozmetike pod vodstvom gđe Petre Kolak Džindžić iz tvrtke Bio glamur zastupnika za KUO´S kozmetiku.

KUO´S je profesionalna kozmetika bez parabena s prirodnim i visoko efikasnim aktivnim sastojcima. Fokusirana je na istraživanje i razvoj naprednih proizvoda, koji zamjenjuju agresivne kirurške metode te njeguju kožu s trenutno vidljivim rezultatima i dugotrajnim djelovanjem.

Novosti

I ove godine posjetili smo sajam kozmetike Dodir Pariza

U organizaciji UOGZ Sekcije kozmetičara preko 40 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 29. Međunarodni sajam kozmetike u Beogradu koji se održava dva puta godišnje. Interes za sajma je iznimno veliki i posjeti ga preko 20 000 posjetitelja što ga uvrštava među najveće događanje na području Središnje, Istočne i Jugoistočne Europe.  Na 14.500 m2 izložbenog prostora prezentirani su  vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke i frizerske  salone, beauty i spa centri, wellness centri.

Novosti

Kozmetičari i frizeri posjetili sajam Cosmoprof

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i Ceha frizera i kozmetičara članovi sekcija  zajedno s kolegica iz Zagrebačke županije posjetili su  od 18.-20. ožujka 2017. godine,  vodeći sajam kozmetike u svijetu  Cosmoprof u Bologni.  Čak 50-ti put zaredom ovaj sajam mjesto je za beauty trendove čime  je potvrdio kako je najveći sajam u ovom dijelu Europe.

Stranice