Kožna galanterija

Poslovodni odbor

  • MILJENKO VUK, pročelnik
  • BORIS SKOMINA, zamjenik pročelnika
  • RADOVAN ŠAFARIĆ, tajnik
  • JURAJ FILIPČIĆ, član
  • TANJA HUBAK, član
  • SILVIO LONČARIĆ, član
  • TOMISLAV PETKOVIĆ, član

Novosti

Novosti

Sekcija kožne galanterije održala sastanak

Na sastanku Sekcije  održanom 07. rujna 2017. godine, dogovorena je organizacija posjeta specijaliziranom sajmu u Milanu  od 4.-6. listopada 2017. godine
Uz osvrtu na 2. Zagrebački obrtnički sajam  prisutnim članovima pročelnik Vuk je uručio  zahvalnice OKZ.
Prisutni su informirani i o održavanju 62. Prvenstva Hrvatske obrtničkih kuglačkih klubova uz zamolbu da se uključe donacijama proizvoda za tombolu.

Novosti

Na sastanku Sekcije kožna galanterija o aktualnostima

Na sastanku Sekcije kožne galanterije održanom 23.ožujka 2017. godine,  članovi su informirani o organizaciji  2. Zagrebačkog obrtničkog sajma čiji cilj je prezentacija obrtničkih zanimanja učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola na području Zagreba. Kao potvrdu da je koncepcija sajma imala odličan rezultat istaknuo je da je 20 učenika upisano za zanimanje kožni galanterist – za usporedbu godinu ranije upisano je bilo 7 učenika. Sajam će se održati 26.-28.

Novosti

Održan sastanak Sekcije kožne galanterije

Sekcija kožne galanterije aktivno će se uključiti u prezentaciju struke na I.Zagrebačkom obrtničkom sajmu od 21-24. travnja ove godine pa su članovi na sastanku sekcije održanom 13. travnja  dogovorili detalje i raspored dežurstva.

Poziv na sastanak

POZIV ZA SASTANAK SRODNIH SEKCIJA

Udruženje obrtnika grada Zagreba

Sekcija kožne galanterije
Sekcija krojača
Sekcija postolara
Sekcija krznara, klobučara i kapara, kišobranara

tel 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr
Zagreb, 8.01.2016.
Br.: 01-12/2016
- ČLANOVIMA SEKCIJA -

Poštovane kolegice i kolege,

Novosti

Talijanska Conceria DINGO predstavila se kožnim galanteristima

Prezentaciju vrhunskih koža za remenje, torbe, cipele, sedla i cijelih koža imao je u Udruženju obrtnika grada Zagreba talijanski proizvođač Conceria DINGO. Štavionica je ponudila proizvođačima kožne galanterije svoju biljno štavljenu kožu, bez štetnog kroma. Velik izbor boja i uzoraka te, naravno, vrhunska kvaliteta najviše su se svidjeli članovima Sekcije kožne galanterije.

Štavionicu je predstavio Graziano Bellini. Istaknuo je da godinama imaju istoga dobavljača i isporučuju istu kvalitetu. Cijene po četvornom metru su od 51 do 62 eura, obrada kakvu poželite.

Novosti

Miljenko Vuk pročelnik, Boris Skomina zamjenik pročelnika...

Sekcija kožne galanterije izabrala je novo rukovodstvo za mandatno razdoblje 2014.-2018. godine. Pročelnik će i dalje biti Miljenko Vuk koji već devet godina vodi Sekciju, dok je za njegovog zamjenika izabran Boris Skomina. Tajnik će biti Radovan Šafarić.

U Poslovni odbor osim pročelnika, njegovog zamjenika i tajnika ušli su kao članovi Silvio Lončarić, Juraj Filipčić, Tanja Pokupec i Tomislav Petković.

Stranice