Knjigoveže, kartonažeri i papirna konfekcija

Poslovodni odbor

  • MARIJAN HUDETZ, pročelnik
  • MLADEN RADOVINOVIĆ, zamjenik pročelnika
  • LIDIJA HUDETZ, tajnica
  • ANA BANJAC, član
  • ANDREJA JUKIČIĆ, član
  • JOZO NODILO, član

Novosti

Novosti

Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije

Na sastanku Sekcije održanom 8. prosinca istaknut je veliki problem s okupljanjem članstva i ne odazivom na sastanke te je predloženo da se sa Stručnom službom iznađe način za prikupljanje podataka kako bi se ažurirao registar članova Sekcije tim više što će se u buduće pozivi za sastanke i obavijesti slati elektronskom poštom.

U nastavku sastanka članovi su  informirani o  projektu zajednička nabava -Artifex i pogodnostima za obrtnike, izmjenama i dopunama Statuta UOGZ te Crodux karticama koju članovi UOGZ mogu preuzeti u matičnom udruženju.

Novosti

Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije dala povjerenje starom rukovodstvu

Marijan Hudetz ostat će pročelnik Sekcije knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije, a Mladen Radovinović zamjenik pročelnika. Za tajnicu Sekcije izabrana je Lidija Hudetz.

Članovi sekcije izabrali su i novi Poslovni odbor. U njemu će uz pročelnika, njegovog zamjenika i tajnicu biti kao članovi Jozo Nodilo, Ana Banjac i Andreja Jukičić.

U Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekciju će predstavljati Mladen Radovinović, a u Upravnom tijelu ceha Marijan Hudetz.

Poziv na sastanak

IZBORI: Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije

Udruženje obrtnika grada Zagreba

Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije
Trg Mažuranića 13
tel 48 77 888, fax 48 26 096

Zagreb, 12.01.2015.

Br.:01-18/2015

ČLANOVIMA SEKCIJE

Poštovane kolegice i kolege,

Novosti

Fiskalizacija vrijedi za sve

I članovi Sekcije knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije pripremaju se za fiskalizaciju. Tako su na posljednji sastanak kao gosti pozvani ponuđači opreme i softvera za fiskalizaciju te Ljerka Štimac, zamjenica pročelnika Sekcije intelektualnih usluga, inače vlasnica knjigovodstvenog obrta.