Električari

Poslovodni odbor

  • MLADEN LEŠ, pročelnik
  • ROBERT TOPFER, zamjenik pročelnika
  • RUDOLF PUNTARIĆ, tajnik
  • MARKO CESAR, član
  • DAMIR MIKULČIĆ, član

Novosti

Novosti

Sekcija električara: Mladen Leš novi pročelnik

Sekciju električara do kraja mandata 2014-2018. vodit će novi pročelnik Mladen Leš, odlučeno je na sastanku Sekcije održanom sinoć, a razlog tome je odlazak dosadašnjeg pročelnika u više mandata gosp. Ivana Mladića u mirovinu. U svom dugogodišnjem radu gosp. Mladić ostavio je neizbrisiv trag. Njegova volja, želja i trud u zalaganju za obrtništvo i promociju struke mogu poslužiti za primjer mlađim generacijama. Svoje znanje i iskustvo nesebično je prenosio na naučnike kojima je bio stručni učitelj od kojih su danas neki vrsni majstori.

Novosti

PODJELA SEKCIJSKIH PRIZNANJA

Na sastanku sekcije električara koja je održana jučer, 07. prosinca 2015.godine, gost-predavač iz tvrtke ZIRS d.o.o. , gosp. Željko Sven Bukovski, informirao je prisutne o mogućnosti vođenja Zaštite na radu za obrtnike po cijeni od 55,00 kn mjesečno s ugovorom na dvije godine. Gosp. Bukovski također je pojasnio članovima obveze koje proizlaze iz izmjena i dopuna Zakona o radu, Pravilnika o zaštiti na radu, te zbrinjavanja otpada nastalog iz električarske djelatnosti.

Poziv na sastanak

Poziv na sastanak sekcije električara

Udruženje obrtnika grada Zagreba

Sekcija električara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 30.11.2015.
Br.: 01-515/2015

Poštovane kolege i kolegice,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije električara koji će se održati u

Novosti

Sekcija električara: Još jedan mandat sadašnjem rukovodstvu

Sekciju električara naredne četiri godine vodit će uglavnom dosadašnja ekipa, odlučeno je na sastanku kojemu je prethodila sjednica Poslovnog odbora.

Poslovni odbor predložio je Ivana Mladića za pročelnika u periodu od 2014.-2018. godine, a taj i druge prijedloge Sekcija je jednoglasno prihvatila. Josip Hrgović izabran je za zamjenika pročelnika, a Rudolf Puntarić nastavit će obnašati dužnost tajnika.

U Poslovni odbor, osim spomenute trojke izabrani su kao članovi Mladen Leš, Robert Töpfer, Marko Cesar, a umjesto Ivana Medveda koji je napustio obrtništvo Damir Mikulčić.

Poziv na sastanak

Sastanak: Izbor pročelnika i užeg rukovodstva Sekcije električara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija električara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, fax 48 26 096

www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 12.12.2014.

Br.: 01- 376/2014
- Č L A N O V I M A S E K C I J E -

Poštovani kolege,

Pozivamo Vas na sastanak Sekcije električara koji će se održati

22. prosinca / ponedjeljak / 2014. godine s početkom u 18.00 sati

u Udruženju obrtnika, svečana dvorana

Za sastanak je predložen slijedeći

D n e v n i r e d:

Novosti

Posjetili smo Intersolar u Münchenu

Grupa od 35 zagrebačkih obrtnika u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba te pod vodstvom potpredsjednika Udruženja i pročelnika električara Ivana Mladića posjetila je 21.lipnja sajam solarne energije Intersolar u Münchenu. U grupi je bio i dio naših obrtnika koji su položili ispit usavršavanja za montera i servisera fotononaponskih panela i solarnih uređaja u Obrtničkom učilištu.

Stranice