Groznica maturalne večeri

Groznica maturalne večeri

10. Groznica maturalne večeri - za humanost nema krize

Groznica maturalne večeri održana je jubilarni, 10. puta zaredom. U odličnoj atmosferi koja je pratila modnu reviju predstavljene su kreacije domaćih autora a posebno je uživala najbrojnija mlada publika kojoj je priredba i namijenjena.

Pozivu su se odazvali i predstavnici Grada Zagreba, predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić - Vukičević kao i kandidati za...

Groznica maturalne večeri

10. Groznica maturalne večeri je spremna

Obrtnici su spremni za 10. Groznicu maturalne večeri, manifestaciju namijenjenu mladima iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Još jednom upravo oni će im biti podrška pri prvim koracima ka svijetu odraslih i odlučni su učiniti sve da maturalne večeri njihove "djece" budu vesele i za pamćenje. U modnoj reviji, središnjem dijelu Groznice maturalne večeri, pokazat će što Zagreb mladima trenutni nudi od odjeće, obuće, stylinga...

Groznica maturalne večeri

Groznica maturalne večeri pokazala humanost na djelu

S osmjehom na licu brojni obrtnici, njihovi prijatelji, suradnici i maturanti zagrebačkih škola pratili su sinoćnju priredbu Groznica maturalne večeri. Projekt je devetu godinu zaredom organiziralo Udruženje obrtnika grada Zagreba, sada po prvi puta u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb i Hrvatskom obrtničkom komorom te uz potporu Hrvatskog društva skladatelja.

Groznica maturalne večeri

9. Groznica maturalne večeri - 30. ožujka 2012.

Humanitarni modni projekt Udruženja obrtnika grada Zagreba, Obrtničke komore Zagreb i Hrvatske obrtničke komore pod nazivom „Groznica maturalne večeri“ održava se za sve maturante-štićenike domova za djecu bez roditeljske skrbi s područja Zagreba.

Groznica maturalne večeri

9. Groznica maturalne večeri donijela osmjehe maturantima

​S osmjehom na licu brojni obrtnici, njihovi prijatelji, suradnici i maturanti zagrebačkih škola pratili su sinoćnju priredbu Groznica maturalne večeri. Projekt je devetu godinu zaredom organiziralo Udruženje obrtnika grada Zagreba, sada po prvi puta u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb i Hrvatskom obrtničkom komorom te uz potporu Hrvatskog društva skladatelja.

Groznica maturalne večeri
Groznica maturalne večeri

Najava - 8. Groznica maturalne večeri

Dan obrtnika je prigoda da Udruženje obrtnika grada Zagreba zahvali svim obrtnicima koji svojim osobnim angažiranjem doprinose radu Udruženja, komorskog sustava i obrtništva u cjelini.

To su: Dom Antun Gustav Matoš, Selska 132;

Dom Ivan Goran Kovačić, Ulica I. G. Kovačića 23,

Dom Sv. Josipa, Leskovački brijeg 15 i

Karitasove kuće.